Supervisor Maritieme & Industriƫle reiniging

12-01-2024

  SUPERVISOR MARITIEME & INDUSTRIELE REINIGING

Nature Group, is de grootste maritieme afvalinzamelaar in het ARA gebied. Met een tweetal divisies beheren wij de gehele afvalbeheerketen. Dat wil zeggen; van inzameling, de logistiek, eindverwerking en recycling van alle ingezamelde afvalstromen. 

De combinatie van Nature Group International Slop Disposal en Martens Renewables heeft meer dan 40 jaar ervaring en positioneert zich als 'one-stop-ship' afvalbeheerspecialist voor de maritieme, petrochemische en offshore-industrie. Afval omzetten in waardevolle herbruikbare minerale producten is al vele jaren de kerncompetentie.

Door een verdere groei en uitbreiding van onze maritieme en industriële reiniging divisie zijn wij op zoek naar een enthousiaste supervisor.

Functieomschrijving:

Als supervisor zorg je ervoor dat één of meerdere maritieme en/of industriële reinigingsprojecten correct worden uitgevoerd. Je speelt een zeer belangrijke rol bij het borgen van de klanttevredenheid. Gedurende de werkzaamheden stuur jij het operationele team aan en ben je het aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever en collega’s. je hebt een goed veiligheidsbesef, bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en ziet (commerciële) kansen. Je rapporteert direct aan de Project Manager. 

Wat kun je van ons verwachten:

Een werkplek waarbij je jezelf volledig kunt ontplooien. Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een competitief salaris en ruime opleidingsmogelijkheden.

Eigenschappen en werkervaring:

VCA Vol, Kennis van industriële/ maritieme reiniging, Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om een team te motiveren en te begeleiden, Flexibiliteit om te werken in wisselende werkomstandigheden en bereid om overuren te maken indien nodig en bekend met veiligheidsvoorschriften.

Neem contact met ons op:

Hylke Hettinga                                              

T          :           +31 (0) 113 672 210
E         :             hylke@martenscleaning.nl