Operationeel administratief medewerker

31-01-2024

Werken als operationeel administratief medewerker bij een internationale maritieme dienstverlener? Lees dan snel verder over deze uitdagende nieuwe vacature.

Wij zijn Burando!

En scheepvaart zit in ons DNA. Met meer dan 40 jaar ervaring is Burando de marktleider op het gebied van maritieme dienstverlening. Burando bedient een zeer uitgebreide en brede klantenportefeuille van rederijen in zowel zee- als binnenvaart, petrochemische industrie, tankopslagfaciliteiten, scheepsagenturen en oliemaatschappijen in een uniek concept welke wij graag ‘One Stop Shipping’ noemen.

Binnen Burando onderscheiden wij een viertal divisies welke onderverdeeld zijn in:

Logistics, Trading, Shipping en Environmental.

Binnen de Environmental divisie ‘Nature Group – Martens Renewables’ voor het kantoor in Vlissingen (Nieuwdorp) zijn wij opzoek naar een frisse startende en enthousiaste operationele medewerker. Vind jij het werken in de haven in het ondersteuning van de planning en operatie helemaal het einde en vind jij het belangrijk dat de administratie altijd bij en op orde is, dan zijn wij wellicht opzoek naar jou!!! Wij vragen voor deze functie geen specifieke vooropleiding. Werkervaring is fijn maar geen must, een positieve en gemotiveerde houding is een daarentegen wel een eis, want wij leren jou met alle liefde de kneepjes van het vak.

 

‘Operationeel administratief medewerker’

Nieuwdorp (Vlissingen) – 32 uur

Wat houdt de functie in?

Iedere ochtend start je uiteraard met een bakkie en tijdens dat bakkie bespreekt de operationeel manager met jou de taken voor die dag. De backoffice van de afdeling operatons wordt jouw kindje, je vind het belangrijk dat de administratie op orde is. Het bewaken van de afvoeren, het bijhouden en filen van dossiers, het beantwoorden van inkomende mail en / of telefonie en alle overige werkzaamheden zie jij als een must.

 

Wat breng je mee als persoon?:      

  •  stressbestendig
  •  geen 9 tot 5 mentaliteit;
  •  in teamverband en zelfstandig kunnen werken;
  •  accuraat;
  •  goede communicatieve vaardigheid;
  •  beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  •  positieve werkhouding;
  •  representatief;
  •  gemotiveerd;
  •  in bezit van eigen vervoer

Wat mag je verwachten van Martens Renewables?

Werken in een professionele en internationale werkomgeving. Je maakt deel uit van een enthousiast team met competente en betrokken medewerkers. De positie kent prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Wat mag je nog meer verwachten in deze functie?

Naast een prima marktconform salaris biedt Martens Renewables een reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Flexibele werktijden in overleg maken een optimale werk/privé balans mogelijk. Kortom – Martens Renewables is een geweldig bedrijf om voor te werken als je ambitieus bent en niet bang bent voor verantwoordelijkheid.

Solliciteren

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken of wil je graag meer informatie?
Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar: vacatures@martenscleaning.nl.
Tav Dhr. S. Hendrickx.