Industrieel reinigingsspecialist

26-04-2024

INDUSTRIEEL REINIGINGSSPECIALIST

Nature Group, is de grootste maritieme afvalinzamelaar in het ARA gebied. Met een tweetal divisies beheren wij de gehele afvalbeheerketen. Dat wil zeggen; van inzameling, de logistiek, eindverwerking en recycling van alle ingezamelde afvalstromen. 

De combinatie van Nature Group International Slop Disposal en Martens Renewables heeft meer dan 40 jaar ervaring en positioneert zich als 'one-stop-ship' afvalbeheerspecialist voor de maritieme, petrochemische en offshore-industrie. Afval omzetten in waardevolle herbruikbare minerale producten is al vele jaren de kerncompetentie.

Door een verdere groei en uitbreiding van onze maritieme en industriële reiniging divisie zijn wij op zoek naar enthousiaste cleaners en industriële reiniging specialisten.

Functieomschrijving:

Vanuit onze locatie in Vlissingen bedien jij als Industrieelreiniger bij (Nature) Martens Renewables een zeer uitgebreide internationale klantenportefeuille.

Deze bestaat o.a. uit tankopslag bedrijven, de offshore, maritieme en petrochemische industrie. Als industrieel reinigingsspecialist ben je verantwoordelijk voor een goede en veilige uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij staat het in teamverband kunnen samenwerken voorop.

Wat kun je van ons verwachten:

Een werkplek waarbij je jezelf volledig kunt ontplooien. Met uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een competitief salaris en ruime opleidingsmogelijkheden.

Eigenschappen en werkervaring:

VCA basis, Rijbewijs B, SIR ademlucht B (of bereid te halen), SIR hogedruk spuiter/ operator (of bereid te halen), Goede communicatieve vaardigheden, Flexibiliteit om te werken in wisselende werkomstandigheden en bereid om overuren te maken.

Neem contact met ons op:

Hylke Hettinga                                              

T          :          +31 (0) 113 672 210
E          :           hylke@martenscleaning.nl