Beginnend / hulpoperator

26-04-2024

Wij zijn Burando!

En scheepvaart zit in ons DNA. Met meer dan 40 jaar ervaring is Burando de marktleider op het gebied van maritieme dienstverlening. Burando bedient een zeer uitgebreide en brede klantenportefeuille van rederijen in zowel zee- als binnenvaart, petrochemische industrie, tankopslagfaciliteiten, scheepsagenturen en oliemaatschappijen in een uniek concept welke wij graag ‘One Stop Shipping’ noemen.

Binnen Burando onderscheiden wij een viertal divisies welke onderverdeeld zijn in:

Logistiek, Handel, Scheepvaart en Milieu.

Binnen de Environmental divisie ‘Nature Group – Martens Renewables’ voor de locatie in Vlissingen (Nieuwdorp) zijn wij opzoek naar een frisse startende en enthousiaste beginnende operator.

‘Beginnend / hulpoperator’
Nieuwdorp (Vlissingen) – 40 uur

Wat houdt de functie in?

We zijn op zoek naar een hulpoperator die van aanpakken weet en interesse heeft in techniek. Als hulpoperator sta je in voor de ondersteuning van de dienstdoende operator. Je ondersteunt de operator bij taken zoals; op correcte wijze ontvangen en verwerken van afvalstoffen, je assisteert bij, of verricht onderhoudswerkzaamheden en het laden en lossen van vrachtwagens en schepen.

Wat breng je mee als persoon?:

  •  veiligheidscertificaat VCA (of bereid dit te halen)
  •  in teamverband en zelfstandig kunnen werken;
  •  handig en technisch inzicht hebben;
  •  oog hebben voor verbeteringen;
  •  actieve houding;
  •  bereidheid tot het volgen van opleidingen;
  •  gemotiveerd;
  •  collegiaal;
  •  in bezit van eigen vervoer.

Wat mag je verwachten van Martens Renewables?

Werken in een professionele en internationale werkomgeving. Je maakt deel uit van een enthousiast team met competente en betrokken medewerkers. De positie kent prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Wat mag je nog meer verwachten in deze functie?

Naast een prima marktconform salaris biedt Martens Renewables een reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Flexibele werktijden in overleg maken een optimale werk/privé balans mogelijk. Kortom – Martens Renewables is een geweldig bedrijf om voor te werken als je ambitieus bent en niet bang bent voor verantwoordelijkheid.

Solliciteren

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken of wil je graag meer informatie? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar: vacatures@martenscleaning.nl. Tav Dhr. S. Hendrickx.