Bedrijfswagens / onderhoudsmonteur

26-04-2024

Wij zijn Burando!

En scheepvaart zit in ons DNA. Met meer dan 40 jaar ervaring is Burando de marktleider op het gebied van maritieme dienstverlening. Burando bedient een zeer uitgebreide en brede klantenportefeuille van rederijen in zowel zee- als binnenvaart, petrochemische industrie, tankopslagfaciliteiten, scheepsagenturen en oliemaatschappijen in een uniek concept welke wij graag ‘One Stop Shipping’ noemen.

Binnen Burando onderscheiden wij een viertal divisies welke onderverdeeld zijn in:
Logistics, Trading, Shipping en Environmental.

Binnen de Environmental divisie ‘Nature Group – Martens Renewables’ zijn wij op zoek naar een bedrijfswagens / onderhoudsmonteur.

 

‘Bedrijfswagens / onderhoudsmonteur’

Nieuwdorp (Vlissingen) 40 uur

Wat houdt de functie in?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle reparaties aan onze bedrijfswagens en materieel op locatie of binnen onze werkplaats.  Wat deze functie zo uitdagend, leuk en afwisselend maakt? Je hebt een zeer afwisselend takenpakket. Met dagelijks nieuwe uitdagingen.

Wat zijn de functie-eisen?

  • zelfstandig kunnen werken;
  • geen 8-5 mentaliteit;
  • creatief en innovatief;
  • stressbestendig en flexibele instelling
  • kennis van hydrauliek en elektronica;
  • onderbouwde kennis door middel van diploma’s en certificaten;
  • in bezit van eigen vervoer.

Wat mag je verwachten van Martens Renewables?

Werken in een professionele en internationale werkomgeving. Je maakt deel uit van een enthousiast team met competente en betrokken medewerkers. De positie kent prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Wat mag je nog meer verwachten in deze functie?

Naast een prima marktconform salaris biedt Martens Renewables een reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Flexibele werktijden in overleg maken een optimale werk/privé balans mogelijk. Kortom – Martens Renewables is een geweldig bedrijf om voor te werken als je ambitieus bent en niet bang bent voor verantwoordelijkheid.

Solliciteren

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken of wil je graag meer informatie? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar: vacatures@martenscleaning.nl. tav Dhr. S. Hendrickx.